Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Naprstniki za čiščenje pasjih zob Vet’s Best Clean Teeth

Na zalogi

Naprstniki za čiste pasje zobe Vet’s Best Clean Teeth so pripomoček za čiščenje pasjih zob za enkratno uporabo. Naprstniki nežno odstranijo zobne obloge. Pakiranje vsebuje 50 naprstnikov.

7,15

Vet's Best

Opis

Naprstniki za čiščenje pasjih zob Vet’s Best Clean Teeth so naprstniki za enkratno uporabo, ki poskrbijo za odstranjevanje nečistoč iz pasjih zob. Naprstniki za pasje zobe pomagajo ohranjati higieno pasjih zob. Pakiranje vsebuje 50 naprstnikov. Izdelek je primeren tudi za čiščenje zob pri mačkah.

Naprstniki za pasje zobovje za enkratno uporabo Vet’s Best Clean Teeth

Vet’s Best Clean Teeth naprstniki so učinkovit pripomoček za enkratno uporabo, primerni za hitro čiščenje zob vašega psa in ohranjanje ustne higiene pri psih. Pri redni uporabi naprstnikov za čiščenje zob se zagotovi zdravje v ustni votlini.

  • Redna uporaba Vet’s Best naprstnikov za čiščenje zob pomaga zmanjševati zobne obloge in ohranjati svež zadah.
  • Naprstniki za zobe so zasnovani za popoln nadzor nad pritiskom in intenzivnostjo čiščenja zob psa.

Pakiranje vsebuje 50 naprstnikov, ki so obilno prepojenih s tekočino za dentalno higieno in so primerni za enkratno uporabo.

Sestavine: voda, propilen glikol, klorheksidin diglukonat, glicerin, polisorbat 20, diazolidinil, metilparaben, propilparaben, olje mete.

Naprstniki za čiščenje zob pri psih in mačkah – navodila za uporabo:

Vašemu ljubljenčku omogočite, da se pred uporabo seznani z izdelkom – naj povoha naprstnike.

  • Naprstnik nadenite na kazalec.
  • Nežno masirajte pasje zobe in dlesni v krožnem gibanju.
  • Če ima pes veliko oblog, lahko med čiščenjem naprstnik zamenjajte za novega.
  • Najboljše rezultate boste dosegli, če boste psu zobe očistili enkrat dnevno.

Izdelek je treba porabiti v treh mesecih od odprtja.

Shranjevanje: Naprstnike shranite v originalni embalaži v suhem in hladnem prostoru. Izdelka ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Po uporabi pokrovček dobro zaprite.

Opozorilo: Naprstnik se po uporabi zavrže v zabojnik za mešane odpadke. Naprstnikov ne smemo odvreči v straniščno školjko! Uporaba naprstnikov ni primerna za ljudi, ampak izključno samo za živali – pse in mačke. Izogibajte se stiku z očesi. Izdelek hranite izven dosega otrok in živali.

Vet’s Best izdelki, ki jih priporočajo veterinarji. Prodaja jih specializirana trgovina za pse, mačke in male živali.

Nega psa je enostavna

Naprstniki za čiščenje pasjih zob za enkratno uporabo in drugi pripomočki za nego ušes in oči ter ustne votline pri psih so na voljo v kategoriji Nega psa. Še več izdelkov za pasjo nego iz naše spletne trgovine za male živali si lahko ogledate v trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Nasveti o negi psov in mačk so objavljeni na živalskem blogu, kjer vas obveščamo tudi o novostih iz naše ponudbe. Vabljeni k prebiranju kvalitetnih vsebin!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naprstniki za čiščenje pasjih zob Vet’s Best Clean Teeth”

Morda vam bo prav tako všeč…