Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Biorazgradljive vrečke za iztrebke – 4×20 vrečk

Na zalogi

Nadomestne vrečke za iztrebke so biorazgradljive. Vrečke za pse so na voljo v zeleni barvi. V paketu je 4 x 20 vrečk.

4,49

Šifra: 80821 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Biorazgradljive vrečke za iztrebke so nadomestne vrečke za pasje iztrebke  – 4×20 vrečk. Pomembno je, da jih imajo skrbniki psov ob sebi, ko psa peljejo na sprehod.

  • Vrečke za pasje iztrebke so izdelane iz EPI plastike.
  • Pasje vrečke so biorazgradljive – biološko razgradljivi dodatki v EPI plastiki poskrbijo, da se vrečke hitreje razgradijo.
  • Velikost pasje vrečkice za iztrebke je 31 x 22 cm.
  • V kompletu so 4 rolice po 20 vrečk zelene barve.

BIO vrečke za pasje iztrebke

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih pasjih vrečk za pasje iztrebke, najdete jih v kategoriji Oprema za pse. Pasje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega psa. Vabljeni!

Biorazgradljive vrečke za iztrebke so trajnostni izdelek za male živali. V naši spletni trgovini se trudimo in v našo ponudbo redno dodajamo vedno več trajnostno naravnanih izdelkov za male živali, ki pomagajo ščititi naš planet in v proizvodnem procesu zmanjšujejo onesnaževanje naše zemlje. Naše stranke pa ste tiste, ki boste trajnostno naravnane izdelke podprle z nakupom v naših trgovinah in jih z zadovoljstvom uporabljale v vsakodnevnem življenju. Pasje vrečke za iztrebke so eden od pomembnih izdelkov za male živali, saj predvsem v urbanem okolju skrbijo za čistočo ulic.

80821

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biorazgradljive vrečke za iztrebke – 4×20 vrečk”

Morda vam bo prav tako všeč…