Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho pasjo hrano blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Pisane nadomestne vrečke za iztrebke – 4×20 vrečk

Na zalogi

Nadomestne vrečke za iztrebke z različnimi vzorčki pisanih barv. V paketu je 4 x 20 vrečk.

2,30 2,07

Šifra: 82267 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Pisane nadomestne plastične vrečke za iztrebke – pisanih barv in z različnimi vzorčki.

  • Vrečke iz plastike se uporablja za pobiranje pasjih iztrebkov.
  • V paketu so 4 rolice po 20 vrečk.

Pisane nadomestne vrečke za iztrebke imamo vedno na voljo v naši spletni trgovini. Saj se zavedamo, da je pomembno, da so izdelki za pse nenavadni in prilagojeni različnim okusom. Še več vrečk za pasje iztrebke lahko najdete v kategoriji naše spletne trgovine za male živali Oprema za pse. Veliko zanimivih izdelkov za vaše kužke imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine skupaj z vašimi kužki.

Večina vrečk za iztrebke je iz plastike – nadomestne vrečkice za iztrebke v naši ponudbi so tudi biorazgradljive pasje vrečke za iztrebke. So pa prav tako kot običajne ali pisane vrečke za iztrebke primernih dimenzij za pasje torbice iz naše ponudbe izdelkov za pse.

Vabimo vas pa tudi na naš spletni živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah, nasvetih in obveščamo o novostih v naši spletni trgovini za male živali. Z nami svoje izkušnje delijo pasji lastniki, zato vabljeni k prebiranju vsebin, ki bodo morda prav prišle v vašem življenju z vašim kosmatincem. Seveda pa lahko tudi sami delite izkušnje z drugimi pasjimi skrbniki.

82267

Dodatne informacije

Teža 0.2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pisane nadomestne vrečke za iztrebke – 4×20 vrečk”