Uporabite kupon za 10% popust ZAZIVALI10. Kupon lahko vnovčite v košarici.

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Flexi LED lučka za pasji povodec

Na zalogi

Flexi LED lučka za pasji povodec z dvema lučkama – rdečo in belo – se enostavno pritrdi na ohišje pasjega povodca Flexi.

14,95 13,65

Šifra: 81104 Kategorije: , ,

Opis

Flexi LED lučka za pasji povodec se enostavno pritrdi na ohišje povodca za pse Flexi.

  • Flexi LED lučka ima dve barvi luči, ločeno je nastavljiva sprednja in zadnja luč, spredaj sveti bela lučka in zadaj rdeča.
  • LED lučka se na povodec namesti z ježkom.
  • V pakiranje so vključene tudi baterije.

Flexi LED lučka (Flexi LED Lighting System) je primerna za pasje povodce naslednjih modelov:

Še več pasjih povodcev v ponudbi naše spletne trgovine si lahko ogledate v kategoriji Povodci za pse. Na enem mestu so zbrani tudi povodci blagovne znamke Flexi. Pasji povodci sodijo med obvezno opremo, ki jo potrebujete kot skrbnik psa. Če želite, da bo sprehod s psom vedno prijeten, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših povodcev za pse. Pasje povodce si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen povodec bi bil najprimernejši za vašega psa.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti..

81104

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Flexi LED lučka za pasji povodec”