Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Nadomestni filter za pitnik za mačke Cat Mate®

Na zalogi

Nadomestni filter za pitnik za mačke in manjše pse Cat Mate®.

11,99

1 na zalogi

Šifra: 80851 Kategorije: , , , Oznaka:
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Nadomestni filter za pitnik za mačke Cat Mate® se uporablja za pitnik za mačke in manjše pse. To je pitna postaja v vašem domu.

  • Polimerni ogljikov filter za čiščenje vode.
  • Priporočamo, da filter za mačji pitnik zamenjate enkrat mesečno, da bo voda čista in bistra.
  • Nadomestni filter za pitnik je na voljo v posebnem pakiranju po 2 filtra skupaj.

Vodna postaja za mačke Cat Mate®
Vodna fontana za male živali mačkam in psom zagotavlja vedno svežo vodo, saj jo cirkulacija skozi poseben filter sproti čisti. Mačke imajo še posebej rade svežo pitno vodo. Prav tako imajo psi radi vodo, ki jim daje občutek svežine. Nežno žuborenje vode daje občutek, da živali pijejo vodo iz potočka. Pitna postaja ima vodo na več pitnih višinah – vsebuje 2 l tekočine. Mačji pitnik ima izoliran črpalni sistem za zelo tih pretok vode. Nizkonapetostni način delovanja s 3 m kablom. Pitnik za mačke in kužke je enostaven za čiščenje, posode lahko pomijemo v pomivalnem stroju. Pitnik za mačke se lahko uporablja tudi kot pitnik za pse manjših pasem. Vodna fontana je dimenzij 25 x 21 x 17 cm in na voljo v beli barvi z rdečim napisom.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih izdelkov za mačke in pse. Najdete jih v kategorijah Oprema za mačke in Oprema za pse. Pasje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega psa. Vabljeni!

80851

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nadomestni filter za pitnik za mačke Cat Mate®”

Morda vam bo prav tako všeč…