Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Nosilec za vrečke za pasje iztrebke Minibag Jar

Na zalogi

Nosilec vrečk za iztrebke Minibag Jar je priročen nosilec za vrečke za iztrebke, ki ga lahko pripnete na povodec ali oblačilo – barva je za kupca presenečenje!

5,99

5 na zalogi

Šifra: C6120196 Kategoriji: ,
Croci

Opis

Nosilec za vrečke za pasje iztrebke – nosilec vrečk za iztrebke Minibag Jar je priročen nosilec za vrečke za iztrebke, ki ga lahko nadenete na roko z vrvico okrog zapestja.

  • Nosilec za pasje vrečke ima priročno vrvico.
  • Nosilec za vrečke za pasje iztrebke je dimenzij 7,5 cm x 4 cm.
  • Na voljo so različne barve – barva je za kupca presenečenje!

Na sprehodu s psom poskrbite, da boste po veliki potrebi psa pospravili za njim. In ohranili sprehajalne poti in parke čiste za vse obiskovalce.

Nosilec za vrečke je le eden od izdelkov iz ponudbe naše spletne trgovine. Pripnite ga na pasji povodec – kakšne imamo v ponudbi, si lahko ogledate v kategoriji Povodci za pse. Pasji povodci sodijo med obvezno opremo, ki jo potrebujete kot skrbnik psa. Če želite, da bo sprehod s psom vedno prijeten, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših povodcev za pse. Pasje povodce si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen povodec bi bil najprimernejši za vašega psa.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

C6120196

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nosilec za vrečke za pasje iztrebke Minibag Jar”