Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Woofbowl pasja posoda za vodo

Na zalogi

Pasja posoda Woofbowl z inovativnim regulacijskim in hladilnim sistemom skrbi, da je količina vode v posodi nespremenjena, njena temperatura pa vedno med 17 °C in 22°C, da ima pes vedno na voljo svežo in ravno prav ohlajeno vodo. Posoda Woofbowl za delovanje ne potrebuje električne energije, za brezhibno delovanje potrebuje posoda le vir sveže vode iz vrtne oz. vodovodne cevi.

158,99

2 na zalogi

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Woofbowl pasja posoda je izjemna rešitev za skrbne pasje lastnike.

Napajalnik za pse za vedno svežo vodo

  • Napajalnik za psa s svojima inovativnima regulacijskima in hladilnima sistemoma skrbi, da je količina vode v posodi nespremenjena, njena temperatura pa vedno med 17 °C in 22°C. Tako ima vaš pes na najbolj varčen in učinkovit način vedno na voljo svežo in ravno prav ohlajeno vodo. Poleg tega pa ohlajena voda preprečuje razvoj bakterij in ostalih škodljivih mikroorganizmov.
  • Posoda Woofbowl za svoje delovanje ne potrebuje električne energije.
  • Za brezhibno delovanje potrebuje posoda le vir sveže vode (vrtna/vodovodna cev).

Pitnik za pse – vodna fontana za svežo vodo

Pitnik Woofbowl za psa poskrbi kot skrben lastnik, kadar ste vi v službi, pri sorodnikih ali hodite po dnevnih opravkih.

Posoda – vodna fontana Woofbowl je v celoti narejena v Sloveniji in je bila razvita v sodelovanju s slovenskimi veterinarji. Sestavljena je iz najkakovostnejših materialov, ki so varni in v skladu z najvišjimi evropskimi standardi. Premišljeno oblikovanje in načrtovanje omogočata, da je posoda Woofbowl varna in enostavna za uporabo.

Napajalnik za vodo za psa – tehnične specifikacije

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE: volumen = 1,5 l, pritisk vode = 0,8 bar, pretok vode skozi ventil = 0,25 l/min, pričetek hlajenja pri 22 °C in konec hlajenja pri 17 °C, čas hlajenja približno 6,5 min, poraba vode za hlajenje približno 1,6 l; dnevna poraba vode približno 6 l (poraba vode je bila merjena čez poletje in v skladu z navodili za uporabo)

Najpomembneje je, da sta posoda Woofbowl in cev v senci.

Trgovina za pse in oprema za pse

Še več pasjih posod iz naše ponudbe si lahko ogledate v kategoriji Oprema za pse. Še hitreje pa boste prišli do iskanih rezultatov, če boste v iskalnik vpisali besedo posoda. V kolikor bi si radi pasje posode ogledali v živo, vas vabimo v naše poslovalnice ZOO Slonček. Kakšen nasvet za vašega ljubljenčka pa boste našli tudi med bogato vsebino našega živalskega bloga. Vabljeni v našo družbo!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Woofbowl pasja posoda za vodo”