Shopping cart
0,00€

Pasja posoda za vodo Woofbowl

Na zalogi

Pasja posoda Woofbowl z inovativnim regulacijskim in hladilnim sistemom skrbi, da je količina vode v posodi nespremenjena, njena temperatura pa vedno med 17 °C in 22°C, da ima pes vedno na voljo svežo in ravno prav ohlajeno vodo. Posoda Woofbowl za delovanje ne potrebuje električne energije, za brezhibno delovanje potrebuje posoda le vir sveže vode iz vrtne oz. vodovodne cevi.

139,00

Šifra: 000111111110000023 Kategoriji: ,

Opis

Pasja posoda Woofbowl je izjemna rešitev za skrbne pasje lastnike. S svojima inovativnima regulacijskima in hladilnima sistemoma skrbi, da je količina vode v posodi nespremenjena, njena temperatura pa vedno med 17 °C in 22°C. Tako ima vaš pes na najbolj varčen in učinkovit način vedno na voljo svežo in ravno prav ohlajeno vodo. Poleg tega pa ohlajena voda preprečuje razvoj bakterij in ostalih škodljivih mikroorganizmov. Posoda Woofbowl za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Za brezhibno delovanje potrebuje posoda le vir sveže vode (vrtna/vodovodna cev).

Zato Woofbowl za psa poskrbi kot skrben lastnik, kadar ste vi v službi, pri sorodnikih ali hodite po dnevnih opravkih.

Posoda Woofbowl je v celoti narejena v Sloveniji in je bila razvita v sodelovanju s slovenskimi veterinarji. Sestavljena je iz najkakovostnejših materialov, ki so varni in v skladu z najvišjimi evropskimi standardi. Premišljeno oblikovanje in načrtovanje omogočata, da je posoda Woofbowl varna in enostavna za uporabo.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE: volumen = 1,5 l, pritisk vode = 0,8 bar, pretok vode skozi ventil = 0,25 l/min, pričetek hlajenja pri 22 °C in konec hlajenja pri 17 °C, čas hlajenja približno 6,5 min, poraba vode za hlajenje približno 1,6 l; dnevna poraba vode približno 6 l (poraba vode je bila merjena čez poletje in v skladu z navodili za uporabo)

Najpomembneje je, da sta posoda Woofbowl in cev v senci.

Dodatne informacije

Teža 0.4000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasja posoda za vodo Woofbowl”