Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Potovalna steklenica iz nerjavečega jekla

Na zalogi

Potovalna posoda za vodo iz nerjavečega jekla in s plastičnim pokrovom za 750 ml tekočine.

11,20

3 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Potovalna steklenica iz nerjavečega jekla s posebej oblikovanim plastičnim pokrovom.

Ko se s psom odpravljate na pot, vzemite s seboj plastenko z vodo. Posebno oblikovana potovalna posoda v obliki plastenke je primerna za napajanje živali. Ima poševno zarezan in posebno oblikovan pokrov iz plastike, v katerega natočite vodo in iz katerega pes ali mačka lahko pije svežo vodo.

  • Priročna potovalna posoda je izdelana iz nerjavečega jekla in plastike.
  • Potovalna steklenica za psa ali mačko iz nerjavečega jekla in plastike je primerna za prenašanje vode.
  • Potovalna plastenka je na voljo v eni velikosti – za 750 ml tekočine.

Preden se s psom ali mačko odpravite na pot, v potovalno plastenko nalijte svežo vodo in jo shranite na hladnem mestu.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih izdelkov za pse, najdete jih v kategoriji Oprema za pse. Pasje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega psa. Vabljeni!

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

80505

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potovalna steklenica iz nerjavečega jekla”