Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Zelena pasja oprsnica City Style – različne velikosti

Na zalogi

Pasja oprsnica blagovne znamke Matis Pet iz linije City Style iz najlona je prešita z reflektivnim šivom in je na voljo v zeleni barvi.

9,8316,93

Šifra: CS-oprsnica-zelena Kategoriji: ,
Matis Pet

Opis

Zelena pasja oprsnica City Style je enobarvna oprsnica za pse blagovne znamke Matis Pet z reflektivnimi šivi. Pasja oprsnica je na voljo v različnih velikostih.

  • Oprsnica za psa je izdelana iz kvalitetnega najlona.
  • Oprsnica za pse ima prešit odbojni šiv – delno reflektivna oprsnica.
  • Pasje oprsnice CS so na voljo v različnih barvah: črna, modra, oranžna, rdeča, roza in aqua.

Pasje oprsnice CS v zeleni barvi so na voljo v različnih velikostih:

  • Obseg vratu 35-50 cm, obseg trupa 45-65 cm, debelina oprsnice 1,5 cm
  • Obseg vratu 45-65 cm, obseg trupa 55-85 cm, debelina oprsnice 2,0 cm
  • Obseg vratu 55-85 cm, obseg trupa 70-110 cm, debelina oprsnice 2,5 cm

Zelena pasja oprsnica City Style je le ena od oprsnic iz linije zanimivih oprsnic za pse blagovne znamke Matis Pet. Še več si jih lahko ogledate na povezavi blagovne znamke Matis Pet.

O blagovni znamki opreme za sprehajanje psov

Matis Pet je hrvaško podjetje s 25-letnimi izkušnjami v proizvodnji pasjih ovratnic, pasjih povodcev in pasjih oprsnic. Veljajo za vodilno blagovno znamko v proizvodnji pasjih ovratnic, povodcev in oprsnic. Izdelujejo in oblikujejo raznolike izdelke za pse. Pri izdelavi opreme za pse uporabljajo samo kakovostne materiale in sledijo trendom v industriji hišnih ljubljenčkov. Pasji povodci hrvaške blagovne znamke so med skrbniki psov zelo priljubljeni, prav tako pasje oprsnice in ovratnice. Kajti uporabnike navdušujejo ne le s kvaliteto izdelkov za pse, pač pa tudi z dizajnom. Priljubljeni motivi iz sveta psov so tačke, kosti, srčki. Navdušujejo pa tudi z izborom pisanih barv ovratnic, ki krasijo pasje vratove med pasjimi sprehodi. In pripadajočimi povodci. Navdušite se še vi nad pisano in pestro ponudbo kakovostnih izdelkov za brezskrbne pasje sprehode.

Vsi izdelki blagovne znamke Matis Pet so na voljo v naših poslovalnicah ZOO Slonček. Tam si jih lahko ogledate v živo ali jih preizkusite na vaših ljubljenčkih in izberete zanje primerno velikost.

Dodatne informacije

Velikost pasje oprsnice CS

1,5 cm / trup 35-50 cm & vrat 45-65 cm, 2,0 cm / vrat 45-65 cm & trup 55-85 cm, 2,5 cm / vrat 55-85 cm & trup 70-110 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zelena pasja oprsnica City Style – različne velikosti”