Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Keramična posoda z ribo za mačke ali pse 125 ml – različne barve

Na zalogi

Keramična posoda za muce za 125 ml tekočine na voljo v različnih barvah – modri in zeleni – primerna za mačke in manjše pse.

7,99

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Keramična posoda z ribo za mačke ali pse je posodica za muce ali kužke, v kateri lahko svojemu ljubljenčku postrežete brikete ali ponudite vedno svežo vodo.

  • Keramična posoda je za 125 ml tekočine.
  • Posoda je glazirana in ima na dnu podobo ribe, na robovih pa luknjice v obliki tačk.
  • Posodica iz keramike je na voljo v dveh barvah – modra in zelena.
  • Posodo lahko pomivamo ročno ali v pomivalnem stroju.

Keramična posoda z ribo je le ena od posod za pse ali mačke, ki jih lahko izbirate za svoje domače muce ali kužke. V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih posod za mačke in pse, v najrazličnejših barvah in iz različnih materialov. Najdete jih v kategoriji Posode za pse ali v kategoriji Posode za mačke, kjer so zbrani najosnovnejši izdelki za skrbnike psov in mačk.

Vse izdelke za male živali si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših fizičnih trgovin po Sloveniji. Ker je včasih pomembno, da izdelek primemo v roke in si ga ogledamo od blizu. Obiščite naše trgovine ZOO Slonček. Prijazno osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vaše hišne ljubljenčke. Vabljeni!

Vabimo vas še na naš spletni blog – živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah. Podajamo nasvete in obveščamo o novostih v naši spletni trgovini za male živali.

82671

Dodatne informacije

Barva

Modra, Zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Keramična posoda z ribo za mačke ali pse 125 ml – različne barve”