Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Moderna kovinska posoda z gumo Twiggy Stripes – različne velikosti

Na zalogi

Moderna pasja posoda Twiggy Stripes s priljubljenim motivom v črno-beli barvni kombinaciji črt – na voljo 3 različne velikosti.

8,0510,85

Croci

Opis

Moderna kovinska posoda z gumo Twiggy Stripes je oprema za skrbnike psov, ki bi radi imeli v želite, da je v vašem domu moderna oprema za psa.

 • Kovinska posoda za pse z gumo, ki preprečuje drsenje po prostoru.
 • Kovinska pasja posoda je na voljo v različnih velikostih:
  • 470 ml – premer 19 cm,
  • 710 ml – premer 21 cm,
  • 940 ml – premer 23 cm.
 • Kovinska posoda ima moderen motiv v črno-beli barvni kombinaciji črt.
 • Pasja posoda je enostavna za čiščenje.
 • Kovinska pasja posoda je primerna za vodo ali pasjo hrano.

Moderna kovinska pasja posoda je priljubljena oprema v domovih malih hišnih ljubljenčkov. Še več pasjih posod iz naše ponudbe si lahko ogledate v kategoriji Oprema za pse. Še hitreje pa boste prišli do iskanih rezultatov, če boste v iskalnik vpisali besedo posoda. In med rezultati se vam bo izpisala cela paleta pasjih posod – za najrazličnejše priložnosti in potrebe vašega psa.

V kolikor bi si radi pasje posode ogledali v živo, vas lahko povabimo v naše poslovalnice ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, katera posoda bi bila primerna za vašega psa glede na prehranjevalne navade.

Kakšen zanimiv nasvet za vašega ljubljenčka pa boste našli tudi med bogato vsebino našega živalskega bloga. Na blogu pišemo o pasji prehrani, opisujemo kvalitetno opremo za pse in obveščamo o novostih iz naše ponudbe, ki vam lahko pridejo še kako prav v življenju s psom. Vabljeni v našo družbo – v živo ali na spletu! Seveda pa vam je naša trgovina za male živali na voljo 24 ur na dan. Dobrodošli!

C6159814 / C6159815 / C6159816

Dodatne informacije

Litraža

470 ml, 710 ml, 940 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moderna kovinska posoda z gumo Twiggy Stripes – različne velikosti”