Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Nerjaveča kovinska posoda z gumo 200 ml

Na zalogi

Kovinska posoda z gumo za 200 ml tekočine je primerna kot posoda za pse in muce.

3,19

9 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Nerjaveča kovinska posoda z gumo je zelo uporabna pasja ali mačja posodica za vodo ali hrano za pse ali mačke.

  • Kovinska posoda za pse ali mačke z gumo, ki preprečuje drsenje.
  • Kovinska posoda za 200 ml tekočine.

Nerjaveča kovinska posoda z gumo je kovinska pasja ali mačja posoda z gumo na spodnjem delu je le ena od posodic iz naše ponudbe. Še več pasjih ali mačjih posod iz naše ponudbe si lahko ogledate v kategoriji Posode za pse ali Posode za mačke. Še hitreje pa boste prišli do iskanih rezultatov, če boste v iskalnik vpisali besedo posoda.

V kolikor bi si radi pasje posode ogledali v živo, vas lahko povabimo v naše poslovalnice ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, katera posoda bi bila primerna za vašega psa ali mačko glede na prehranjevalne navade. Kakšen zanimiv nasvet za vašega ljubljenčka pa boste našli tudi med bogato vsebino našega živalskega bloga. Na blogu pišemo o pasji prehrani, opisujemo kvalitetno opremo za pse in obveščamo o novostih iz naše ponudbe, ki vam lahko pridejo še kako prav v življenju s psom. Vabljeni v našo družbo – v živo ali na spletu! Seveda pa vam je naša trgovina za male živali na voljo 24 ur na dan. Dobrodošli!

83200

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nerjaveča kovinska posoda z gumo 200 ml”