Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pladenj s posodama za mačke ali manjše pse

Na zalogi

Dvojna posoda za pse ali mačke na pladnju ščiti tla pred polivanjem vode ali raztresanjem pasje hrane. Pladenj za hrano je dimenzij 46 cm x 35 cm x 11 cm, večja posoda je za 300 ml in manjša posoda za 250 ml.

9,99

6 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Pladenj s posodama za muce ali manjše pse je oprema za pse. Pasji pladenj zaščiti tla pred polivanjem vode ali raztresanjem pasje hrane.

  • Pladenj za hrano in dve pasji posodi so izdelani iz vzdržljive plastične mase.
  • Posodi sta nameščeni na pladenj, kar vašemu ljubljenčku prepreči, da bi ju premikal po prostoru.
  • Posodi lahko vzamemo iz pladnja, kar olajša čiščenje.
  • Posodi in pladenj se lahko pomivajo v pomivalnem stroju.
  • Pladenj s posodama za muce ali manjše pse je dimenzij 46 cm x 35 cm x 11 cm.
  • Dvojna posoda za pse in mačke je velikosti – večja posoda 300 ml in manjša posoda 250 ml.
  • Komplet za pasji obrok je na voljo v belo-modri barvni kombinaciji – pladenj je v beli barvi in pasji posodi v modri / zeleni.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih pasjih posod ali posod za mačke, najdete jih v kategoriji Posode za pse ali Posode za mačke. Vse izdelke za male živali, ne le za pse in mačke, pa si lahko ogledate v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega hišnega ljubljenčka. Vabljeni!

Vabimo vas pa tudi na naš spletni živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah, nasvetih in obveščamo o novostih v naši spletni trgovini za male živali.

80514

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pladenj s posodama za mačke ali manjše pse”