Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Silikonski pladenj s kovinskima posodama Clever 2 x 480 ml

Na zalogi

Silikonski pladenj z dvema posodama iz nerjavečega jekla Clever je komplet silikonske osnove z integriranima kovinskima posodama za pse ali mačke, velikosti 2 x 480 ml.

25,90

4 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Silikonski pladenj in dvojna kovinska posoda Clever je komplet – silikonska osnova z dvema integriranima posodama iz nerjavečega jekla. Primerno za pse ali mačke.

  • Kovinska posoda za pse ali mačke je iz nerjavečega jekla.
  • Kovinska posoda je za 480 ml tekočine.
  • Kovinsko posodo lahko pomivamo v pomivalnem stroju.
  • Dvojni pladenj je iz visokokakovostnega prožnega silikona brez vonja.
  • Silikonski pladenj za dve posodi zaščiti tla pred vodo in umazanijo, ki jo pri jedi naredi pes ali mačka.
  • Dvojni silikonski pladenj preprečuje drsenje kovinskih posod po prostoru.

Silikonski podstavek za dve kovinski posodi je dimenzij: 40 x 22 cm.

Dvojna pasja posoda na silikonskem pladnju za hrano in vodo je le eno od ‘stojal’ iz naše ponudbe. Še več pasjih posod iz naše ponudbe si lahko ogledate v kategoriji Oprema za pse. Še hitreje pa boste prišli do iskanih rezultatov, če boste v iskalnik vpisali besedo posoda.

V kolikor bi si radi pasje posode ogledali v živo, vas lahko povabimo v naše poslovalnice ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, katera posoda bi bila primerna za vašega psa glede na prehranjevalne navade. Kakšen zanimiv nasvet za vašega ljubljenčka pa boste našli tudi med bogato vsebino našega živalskega bloga. Na blogu pišemo o pasji prehrani, opisujemo kvalitetno opremo za pse in obveščamo o novostih iz naše ponudbe, ki vam lahko pridejo še kako prav v življenju s psom. Vabljeni v našo družbo – v živo ali na spletu! Seveda pa vam je naša trgovina za male živali na voljo 24 ur na dan. Dobrodošli!

80513

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Silikonski pladenj s kovinskima posodama Clever 2 x 480 ml”