Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kalcij za mladiče v prahu Canina Petvital – za močne kosti in zobe

Na zalogi

Kalcij za pasje mladiče v prahu Canina Petvital je mineralni prah za gradnjo zdravih zob in močnega okostja pri pasjih mladičkih.

9,99

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Kalcij za mladiče v prahu Canina Petvital je mineralni prah za pomoč v primeru pomanjkanja kalcija pri pasjih mladičih – za zdrave zobe in močne kosti.

Kalcij za pasje mladičke

  • Mineralni dodatek za pasje mladičke je prilagojen mlademu organizmu, ki se šele razvija. Prehransko dopolnilo poskrbi za zdrave zobe in močno okostje v času razvoja.
  • Pasji mladiči se v prvem letu življenja, velike pasme pa tja do leta in pol, zelo hitro razvijajo. Če je v pasji hrani premalo kalcija in drugih mineralov, lahko pride do težav. Zobje in pasje okostje se ob pomanjkanju kalcija slabo razvije in posledica so težave z zobmi in krhke kosti, ki so lahko podvržene pogostejšim zlomom.
  • Kalcij za mladiče v prahu Canina Petvital nima dodanih vitaminov z namenom, ima pa uravnoteženo razmerje kalcija in fosforja (Ca : P = 3 : 1). Kalcij za pasje mladiče je razvit na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj, ima uravnoteženo sestavo mineralnih snovi in je lahko prebavljiv.

Kdaj mladički potrebujejo dodatek kalcija?

Priporoča se dodajanje kalcija v prahu hrani za mladičke, ko se mladič odstavi od mleka in se ga začne hraniti s trdo hrano. To je približno pri starosti 6. tednov. Priporoča se dodajanje kalcija do konca faze rasti, ki se zaključi okoli 15. meseca starosti.

Sestavine: kalcijev karbonat, monokalcijev fosfat, natrijev klorid, kalcijev citrat, kvas

Analitična sestava: kalcij 24%, fosfor 8%, natrij 3,5%

Dodatki na kg: cink 750mg, baker 140mg, jod 12mg, mangan 375mg, kobalt 4mg, selen 4mg

Kalcij za pasje mladičke v obliki prahu Canina Petvital je na voljo v pakiranju 300 g.

Doziranje izdelka in navodila za uporabo

  • Pravilno doziranje in redna uporaba izdelka Kalcij za mladiče v prahu Canina Petvital zagotavlja mladičku optimalen razvoj zdravega okostja in močnega zobovja.
  • Če vašega mladička hranite pretežno z mesom, se poleg kalcija za mladiče priporoča še uporaba vitaminskih tablet.
  • Izdelek se lahko uporablja dnevno za pasje mladiče kot prehransko dopolnilo. Pri doziranju upoštevajte priporočene količine, ki so navedene na embalaži. Navedenih priporočenih količin doziranja nikar ne prekoračite.

Več izdelkov za vaše kužke lahko dobite na poličkah naše spletne trgovine ali v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kalcij za mladiče v prahu Canina Petvital – za močne kosti in zobe”

Morda vam bo prav tako všeč…