Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kalcijev karbonat za pse Canina Petvital – kalcij tablete za pse

Na zalogi

Kalcij tablete za pse Canina Petvital – čisti kalcijev preparat (27% kalcija) za optimalno podporo izgradnje pasjega okostja, pasjih zob in v pomoč pri vzdrževanju funkcije mišičevja. Kalcijeve tablete so primerne za pse, ki so starejši od 15 mesecev.

13,45

Canina

Opis

Kalcijev karbonat za pse Canina Petvital je kalcij za pse v obliki tablet. Prehranska dopolnila za pse pomagajo pri pomanjkanju kalcija.

Kalcij tablete za pse

  • Čisti kalcijev preparat (27% kalcija) je primeren za optimalno podporo izgradnje pasjega okostja, pasjih zob in pomaga tudi vzdrževati funkcije mišičevja.
  • Kalcijeve tablete za pse so primerne za pse, ki so starejši od 15 mesecev. Za mladiče se priporoča kalcij za mladiče v prahu!

Zakaj psu dodajati kalcij?

Preskrba s kalcijem je za pse življenjsko pomembna. Ne le pasji mladiček, tudi odrasel pes potrebuje zadostne količine minerala kalcija, ker je od njega odvisna presnova. Pri brejih in doječih psicah pa se potreba po kalciju celo poveča. Priporoča se, da se doziranje podvoji.

Pasje telo potrebuje kalcij za zdravje:

  • pri strjevanju krvi
  • za ohranjanje funkcionalnosti mišičevja
  • za močno zobovje
  • pri izgradnji in ohranjanju okostja

Pakiranje izdelka Kalcijev karbonat Canina Petvital: 350 tablet

Doziranje in navodila za uporabo:

Kalcijeve tablete se uporabljajo dnevno.

  • psi do 10 kg telesne teže – od 1 do 2 tableti / dan
  • psi do 20 kg telesne teže – od 1 do 3 tablete / dan
  • psi nad 20 kg telesne teže – od 2 do 4 tablete / dan

Pri psicah je treba doziranje od 30. dne brejosti (glede na zgoraj navedene količine) podvojiti (2x vzdrževalna doza), doječe psice: 4 mladiči 2x vzdrževalna doza, 4-6 mladičev 4x vzdrževalna doza, 6 mladičev 5x vzdrževalna doza.

Več izdelkov za vaše kužke lahko dobite na poličkah naše spletne trgovine ali v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kalcijev karbonat za pse Canina Petvital – kalcij tablete za pse”

Morda vam bo prav tako všeč…