Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mešanica semen za velike papige Versele Laga Parrots

Na zalogi

100% naravna mešanica Versele Laga Prestige Parrots je mešanica semen, žit in oreščkov za velike papige – sivi žako, amazonka ipd. Pakiranje hrane za ptice je 1 kg.

5,59

Šifra: Prestige-Parrots_VELIKE-PAPIGE-1 Kategoriji: ,
Versele Laga

Opis

Mešanica semen za velike papige Versele Laga Prestige Parrots.

  • Versele Laga hrana za ptice Parrots je visokokakovostna mešanica semen, žit in oreščkov za velike papige – sivi žako, amazonka ipd.
  • Hrana za ptice Versele-Laga Prestige – pakiranje hrane za velike ptice: 1 kg

Hrana za velike papige

Velike papige za prehranjevanje potrebujejo posebno mešanico izbranih semen in žitaric ter oreščkov, ki zadovoljujejo vse potrebe teh velikih ptic.

Sestava: črtasta sončnična semena 25 %, bela sončnična semena 20 %, plata koruza 8 %, olupljeni arašidi 7 %, pšenica 6 %, ajda 5 %, koničasti oves 5 %, olupljeni oves 5 %, žafranika 5 %, neoluščen riž 4 %, milo 4%, celi arašidi 2%, cedrini 2%, pokovka 1%, bučna jedrca 1%

Analitične sestavine: Surove beljakovine 14 %, Surove maščobe 21,3 %, Surove vlaknine 16,5 %, Surovi pepel 2,6 %, Kalcij 0,14 %, Fosfor 0,331 %, Lizin 0,46 %, Metionin 0,25 %, Treonin 0,45 %.

Navodila za doziranje: Pticam dnevno ponudimo mešanico semen v krmilniku. Papiga naj ima vedno na voljo svežo pitno vodo v napajalniku.

Trgovina za ptice in oprema za ptičke

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice in hrano za ptice. Vse izdelke za ptičke si je mogoče ogledati v živo v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mešanica semen za velike papige Versele Laga Parrots”