Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mešanica semen za zunanje ptice Vitakraft Vita Garden

Na zalogi

Mešanica semen za zunanje ptice Vitakraft Vita Garden je hrana za zunanje ptice v zimskih mesecih, na voljo v pakiranjih 850 g ali 4 kg.

1,104,60

Šifra: VK-hrana-za-zunanje-ptice Kategoriji: ,
Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Mešanica semen za zunanje ptice Vitakraft Vita Garden.

  • Bogata mešanica semen namenjena prehranjevanju zunanjih ptic.
  • Pisana mešanica semen je primerna za vse ptice v naravi, ki so zrnojede.

Hrana za zunanje ptice je na voljo v različnih pakiranjih:

  • vrečka 850 g
  • vrečka 4 kg

Hrano za ptice natrosimo v ptičjo hišico ali po tleh v naravo v jesenskem in zimskem času in s tem pticam pomagamo do hrane.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice. Našli jih boste v kategoriji Ptice med opremo za ptice in hrano za ptice.

Vse izdelke za ptičke si je mogoče ogledati v živo v naših poslovalnicah po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

Dodatne informacije

Teža

850 g, 2,5 kg, 4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mešanica semen za zunanje ptice Vitakraft Vita Garden”