Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Sipina kost

Na zalogi

Sipina kost je pomemben izdelek za ptice. vsebuje kalcij, železo in minerale. Na voljo različne dolžine in pakiranja – dolžine so približne i lahko odstopajo od navedenih mer za kakšen cm.

2,603,09

Šifra: 84259 / O1070328 / dj / flamingo / VK Kategoriji: ,
CrociBlagovna znamka KerblBlagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Sipina kost za ptice je naraven izdelek za ptice – uvrščamo ga v kategorijo – oprema za ptice.

  • Kost sipe vsebuje pomembne elemente v sledovih, kalcij, železo in minerale.
  • Sipina kost pripomore, da ptice na naraven način obrusijo kljun.
  • Sipina kost je približnih dolžin.
  • Sipina kost se lahko vstavi med rešetke kletke za ptice ali na rešetko (različni dobavitelji).
  • Slika izdelka je simbolična!

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

84259 / dj / VK VitaFit / Flamingo Sepia M

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg
Velikost sipine kosti

12 cm 1 kos, 10 cm 2 kos, 16 cm 1 kos

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sipina kost”