Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pisane sončnice za zunanje ptice Vitakraft Vita Garden

Na zalogi

Pisane sončnice za zunanje ptice Vitakraft Vita Garden so namenjene prehranjevanju zunanjih ptic, na voljo v različnih pakiranjih.

3,2514,39

Šifra: VK-pisane-soncnice Kategoriji: ,
Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Pisane sončnice za zunanje ptice Vitakraft Vita Garden.

  • Vrečka sončničnih semen je namenjena prehranjevanju zunanjih ptic.
  • Sončnična semena so primerna za vse ptice v naravi, ki so zrnojede.

Hrana za zunanje ptice je na voljo v različnih pakiranjih:

  • vrečka 1 kg
  • vrečka 1,5 kg
  • vrečka 5 kg

Hrano za ptice – pisane sončnice – natrosimo v ptičjo hišico ali po tleh v naravo v jesenskem in zimskem času in s tem pticam pomagamo do hrane.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice. Našli jih boste v kategoriji Ptice med opremo za ptice in hrano za ptice.

Vse izdelke za ptičke si je mogoče ogledati v živo v naših poslovalnicah po Sloveniji. Vabljeni v trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

Dodatne informacije

Teža

5 kg, 1 kg, 15 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pisane sončnice za zunanje ptice Vitakraft Vita Garden”