Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Canina Petvital Verminex repelentne kapljice

Na zalogi

Repelentne kapljice Verminex Petvital Canina so optimalna bio zaščita psov in mačk ter ptic in glodavcev, delujejo repelentno na insekte vseh vrst.

17,99

1 na zalogi

Canina

Opis

Repelentne kapljice Verminex Petvital Canina je odlična bio zaščita pred nezaželenimi zajedavci v dlaki psov in mačk ter glodavcev in ptic.

  • Pripravek v obliki kapljic ne vsebuje toksičnih insekticidov, topil in drugih škodljivih snovi, kljub temu pa deluje repelentno na insekte vseh vrst.
  • Verminex kapljice nanesemo na kožo živali.
  • Izdelek za zaščito pred klopi in bolhami vsebuje izključno naravne sestavine, kapljice se ne resorbirajo v kri.
  • Čas zaščite je en teden.
  • Neškodljivo in dermatološko testirano – primeren za ma mladičke muc in psov in mlade živali.
  • Insekti na izdelek ne morejo postati rezistentni.
  • Odlikuje jih enostavna in varčna uporaba (nanos po kapljicah) – pakiranje 50ml.

Sestava: lavrinska kislina, margosa ekstrakt, ekstrakt aloe vere

Verminex kapljice – doziranje

Priporočena uporaba enkrat tedensko. Verminex kapljice lahko uporabljamo za vse domače in male živali – mačke, psi, glodavci, ptice …

  • Psi in mačke: Verminex nakapljajte približno na vsake 3 cm po koži psa ali mačke (od vrha glave do korena repa) in razmažite. Pri večjih psih kapljice nakapajte tudi po plečih (2 – 4 kapljice). Izdelek uporabljajte pri spih in mačkah, ki so starejše od 4 mesecev.
  • Glodavci: Porazdelite po koži od 1 do 4 kapljice (doziranje je odvisno od velikosti živali).
  • Ptice: Porazdelite po koži od 1 do 3 kapljice (doziranje je odvisno od velikosti živali).

Še več podobnih izdelkov proti klopom in bolham na voljo v kategoriji Insekticidi in pod oznako Bolhe in klopi (odstranjevanje in preventiva). Vabljeni tudi v naše fizične trgovine po Sloveniji ZOO Slonček. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za male živali.

Vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

Dodatne informacije

Teža 0,05 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Canina Petvital Verminex repelentne kapljice”

Morda vam bo prav tako všeč…