Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Krmilnik za ptice – različne velikosti in barve

Na zalogi

Krmilnik za ptice iz plastike in z držalom za enostavno namestitev na ptičjo kletko, za 130 ml ali 200 ml. Krmilnik za ptičke je na voljo v različnih barvah: roza, bela, rumena in modra.

Ob naročilu je barva izbrana naključno!

1,992,49

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Krmilnik za ptice iz plastike in z držalom za enostavno namestitev na ptičjo kletko, za 130 ml ali 200 ml. Krmilnik za ptičke je na voljo v različnih barvah: roza, bela, rumena in modra. Ob nakupu je barva izbrana naključno!

  • Viseči krmilnik za ptice je izdelan iz plastike.
  • Ptičji krmilnik ima držalo za enostavno namestitev na ptičjo kletko.
  • Na voljo sta dve velikosti krmilnikov – za 130 ml ali 200 ml ptičjih semen ali vode.
  • Krmilnik za ptičke je na voljo v različnih barvah: roza, bela, rumena in modra.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

83114 / 83115

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg
Litraža

130 ml, 200 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krmilnik za ptice – različne velikosti in barve”