Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Bombažna preja za gnezdo ali brlog 50 g

Na zalogi

Preja za izdelavo gnezda za ptice ali brloga za glodavce je iz bombažnih vlaken. Na voljo je pakiranje 50 g.

2,59

5 na zalogi

Šifra: 84258 Kategorije: , , ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Bombažna preja za glodavce ali ptice je posteljnina za gnezdo hrčkov in ptic, v katerem se bodo živali počutile varno.

  • Preja za gnezda je osnova za izdelavo brloga za glodavce in gnezda za ptice, tudi valilnica se lahko napolni z bombažno prejo.
  • Preja za majhne glodavce ali ptice je izdelana iz bombažnih vlaken.
  • Pakiranje bombažne preje za gnezda je 50 g – material za gnezdenje.

Bombažna preja je le eden od izdelkov za glodavce ali ptice, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. Za ptice pa si lahko ogledate izdelke v kategoriji Ptice.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

84258

Dodatne informacije

Teža 0,0300 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bombažna preja za gnezdo ali brlog 50 g”