Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Naravna igrača za ptice z zvončkom, rafijo in lesom

Na zalogi

Ptičja igrača z zvončkom, kitko iz rafije in pisanim borovim lesom. Dimenzije: dolžina 36 cm, širina 14 cm.

4,26

6 na zalogi

Šifra: 82946 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Naravna igrača za ptice z zvončkom, rafijo in lesom je zelo zanimiva igračka za ptičjo kletko.

  • Igrača za ptice je povsem naravna, saj je izdelana iz naravnih materialov: vrv iz sisala, rafija, borov les, koruzni listi.
  • Igrača za ptičke ima zvonček.
  • Na vrvici iz sisala so nanizane lesene kroglice in kvadratki pisanih barv, med njimi pa je prepletena kitka iz ličja.
  • Na ptičjo igračo je pritrjen zvonček.
  • Dimenzije igrače za papige: dolžina 36 cm, širina 14 cm.

Naravna igrača za ptice z zvončkom le ena od zanimivih igrač za ptičjo kletko. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

82946

Dodatne informacije

Teža 1.0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravna igrača za ptice z zvončkom, rafijo in lesom”