Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Paličica za ptičjo kletko iz bombaža 40 cm

Na zalogi

Palica za ptičjo kletko iz bombaža je mehka paličica za sedenje ptic, dolga je 40 cm in primerna za katerokoli ptičjo kletko.

4,69

5 na zalogi

Šifra: 83105 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Paličica za ptičjo kletko iz bombaža je mehka paličica za sedenje ptic.

  • Prožna prečka za sedenje ptic je izdelana iz 100% bombaža.
  • Bombažna vrv za sedenje ptic je dolga 40 cm.
  • Zaradi prožnosti je paličico iz bombažne vrvi mogoče pritrditi na katero koli obliko v kletki za ptice.

Paličica za ptičjo kletko ni nevarna, a prosimo, upoštevajte opozorilo, da ptice s kljunom rade vlečejo niti iz bombažne vrvi. Vedno odrežite te niti, da preprečite, da bi se njihovi kremplji ujeli v njih.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za ptice, najdete jih v kategoriji Ptice med opremo za ptice. Vse izdelke, ki so v ponudbi za ptičke, si je mogoče ogledati v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček.

Vabljeni k prebiranju naših prispevkov na živalskem blogu, kjer pišemo o različnih vrstah ptic. Pišemo tudi nasvete o tem, kako urediti ptičjo kletko, kaj vse potrebujete, če se odločite, da bo v vašem domu živela katera od perjatih predstavnic malih živali. O potrebah različnih ptic, kaj potrebujejo v kletki in katero vrsto izbrati – svetujemo o vsem, kar potrebujete za ptice skobčevke, ptice nimfe, tudi za male in velike papige je treba primerno poskrbeti za vse potrebno v kletki. Svetujemo tudi za kanarčke in druge vrste ptic. Če imate tudi sami kakšen nasvet, nam lahko pišete in z nami delite vaše izkušnje s pticami.

83105

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paličica za ptičjo kletko iz bombaža 40 cm”