Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Peleti za steljo za glodavce in ptice ter mačke

Na zalogi

Peleti za steljo za glodavce ali ptice ali mačja stranišča iz linije izdelkov blagovne znamke Padovan ali Mondo so naravni izdelek v obliki peletov iz jelke za kletke glodavcev in ptic ter za mačje stranišče. Pakiranje 10 L / 8 kg.

8,9911,79

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Peleti za steljo za glodavce in ptice ter mačke Padovan Woody litter / Planet Universale so nastil za kletko za glodavce ali ptičke ali mačke iz linije izdelkov blagovne znamke Padovan / Mondo.

  • Naravni izdelek v obliki peletov iz jelke.
  • Primerno kot nastil za glodavce in ptice v kletkah za glodavce ali v kletkah za ptičke, tudi za mačje stranišče.
  • Stelja za ptice in glodavce ter mačke in bele dihurje omogoča hitro in enostavno vzdrževanje higiene.
  • Peleti za nastil so polni rastlinskih vlaken.
  • Nastil za ptice in glodavce ima odlične vpojne lastnosti.
  • Izdelek nevtralizira vonjave brez dodajanja kemikalij.

Higienska podlaga za male živali Padovan Woody litter / / Planet Universale se pridobiva s stiskanjem vlaken jelke brez dodajanja drugih snovi. Padovan Woody litter / Planet Universale je idealna podlaga za male živali kot so:

  • mačke,
  • beli dihurji,
  • glodavci in
  • ptice.

Planet Universale / Litter Woody ima visoko absorbcijo in sposobnost vpijanja neprijetnih vonjav.

NAČIN UPORABE: Dobro očistimo mačje stranišče ali dno kletke za glodavce ali ptice in natresemo približno 3 cm plast podlage. Po potrebi lahko del podlage zamenjamo s čisto. Peleti za steljo so povsem biorazgradljivi, zato jih po uporabi zavržemo med organske odpadke.

Rok uporabnosti: neomejeno.

Peleti za steljo so na voljo v pakiranju 10 L oziroma 8 kg.

Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

Ob naročilu se pošlje izdelek, ki je na voljo: Planet Universale ali Litter Woody.

mondo nastil peleti

Dodatne informacije

Teža 8 kg
Znamka

Padovan, Mondo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Peleti za steljo za glodavce in ptice ter mačke”