Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Briketi za želve Oikos Fitlife

Na zalogi

Briketi za želve Oikos Fitlife Turtles Sticks so optimalna hrana za vodne želvice v obliki granulata za vodne želve, ki ne maže vode.

11,50

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Briketi za želve Oikos Fitlife Turtles Stick so hrana za vodne želvice v domačih terarijih in akvarijih.

  • Popolna hrana v obliki plavajočih paličic za vodne želve.
  • Peleti – granulat za vodne želve je optimalna mešanica hrane za vodne želve.
  • Paličice ne mažejo vode, v kateri želva biva.

Sestava: žita, ribe in ribji stranski proizvodi, mehkužci in raki, minerali

Dodatki (kg) – prehranski dodatki: Vitamin A 21.000 ie, vitamin D3 800 ie, vitamin E (3a700) 52,5 mg, vitamin K 1,75 mg, vitamin B1 2,8 mg, vitamin B2 4,2 mg, vitamin B6 4,8 mg, vitamin B12 0,04 mg, pantotenska kislina 8,75 mg, vitamin PP 28 mg, folna kislina 0,52 mg, vitamin H 0,14 mg, holin klorid 350 mg, manganov oksid 70 mg, železov karbonat 140 mg, bakrovi sulfat pentahidrat 17 , 5 mg, osnovni kobaltov karbonat monohidrat 0,7 mg, cinkov oksid 105 mg, kalijev jodid 1,4 mg, natrijev selenit 0,21 mg.

Hranjenje želv in doziranje hrane za želve: Želvo z granulatom v obliki paličic oziroma briketov za želve hranimo vsakodnevno (enkrat v tednu lahko hranjenje izpustimo). V vodo natresemo brikete v zadostni količini glede na velikost želve in število želvic v akvariju. Pomembno je, da želva granulat v nekaj minutah popolnoma poje. Kot dopolnilno prehrano lahko želvici ponudimo tudi rakce, koščke sveže solate, rdečega sadja ali manjši košček mesa.

Briketi za želve Oikos Fitlife so na voljo v pakiranju 250 g.

Vodne želvice potrebujejo raznoliko prehrano, ki je posebej prilagojena tej živalski vrsti. Skrbno pripravljenim granulatom lahko dodamo posušene kozice. Druga hrana za želve je na voljo v kategoriji Teraristika. Vabljeni pa tudi v naše trgovine ZOO Slonček po Sloveniji. Naše osebje vam lahko svetuje glede prehranjevanja vodnih želv. V kolikor vas zanimajo tudi druge tematike malih živali, vabljeni k prebiranju vsebin našega živalskega bloga, kjer imamo na voljo tudi prispevke o želvah – vodnih in kopenskih.

Dodatne informacije

Teža 0,3000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Briketi za želve Oikos Fitlife”