Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Orijen PSI

Prikaz vseh 10 rezultatov

Orijen PSI je največkrat nagrajena pasja hrana za pse kanadskega podjetja Champion Petfoods. Kvalitetna hrana za pse je pripravljena z namenom, da sledi prvinski prehrani psov iz divjine. Formule hran za pse so prilagojene biološkim potrebam psov, zato imajo visoko vsebnost mesa. Hrana za pse je pripravljena po posebnem postopku, zaradi katerega se ohranja največja možna hranilna vrednost sestavin.

PSI
PSI

Suha hrana za pse Orijen

Suha pasja hrana Orijen se po kakovosti uvršča v sam vrh hran za pse zaradi formul in receptov hran z nizkim glikemičnim indeksom. Pasje hrane so prilagojene kužkom – velikosti pasme in starosti ter potrebam (psi alergiki, delovni psi, starejši senior psi ali pasji mladički puppy).

Suha pasja hrana Orijen je na voljo v različnih pakiranjih:

Orijen PSI: Izdelki blagovne znamke Orijen so na voljo pri dobavitelju – predhodno plačilo je pogoj za naročilo izdelkov Orijen! V naših fizičnih trgovinah izdelkov ni na zalogi, zato se dobavni rok za naročila podaljša na 7-10 dni. Izdelke naročimo pri dobavitelju, ko so plačani.