Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Izdelki v akciji v spletni trgovini za male živali

Izdelki v akciji

Izdelki v akciji v spletni trgovini za male živali so vam na voljo skozi vse leto. Trudimo se, da so ugodne cene izdelkov za male živali vedno vezane na pomembne izdelke, ki jih vaši hišni ljubljenčki potrebujejo glede na letni čas. V nadaljevanju vam predstavljamo izdelke iz naše ponudbe, ki smo jim znižali cene. In jih na naši spletni strani označili kot izdelki v akciji.

V času trajanja akcij lahko izdelke iz spletne ponudbe kupite po znižanih cenah. Te cene pa veljajo za nakup v spletni trgovini za male živali www.zazivali.si.

Vabljeni, da prebrskate po naših kategorijah – hrana za pse, oprema za pse, hrana za mačke, oprema za mačke, oprema za glodavce, oprema za ptice.

Naj poudarimo, da tudi za izdelke v akciji velja brezplačna dostava za naročila v skupni vrednosti nad 34,99 €.

Izdelki v akciji v spletni trgovini – aktualne akcije

Trenutni akcijski izdelki in drugi izdelki za male živali iz naše spletne ponudbe za vaše hišne ljubljenčke so vam na voljo v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji. Vabljeni torej tudi v trgovine ZOO Slonček, v kolikor bi si radi izdelke ogledali v živo. V naši specializirani trgovini za male živali vam bo osebje svetovalo, kaj vse potrebuje vaš ljubljenček za zadovoljno življenje. Na voljo imamo celoten nabor izdelkov za male živali, vedno pa gledamo in prisegamo na kvaliteto!

Ker imamo radi živali, so tudi na naših spletnih policah samo izbrani izdelki za živali. Naše vodilo je, da je kvaliteta po ugodnih cenah vedno na prvem mestu. Na naših spletnih policah vedno ponujamo kakšno ugodnost. Na voljo imamo tudi kupone ugodnosti, ki jih lahko koristite ob vsakem nakupu, ne glede na znesek nakupa. Pobrskajte po naši ponudbi za male živali, saj stremimo k temu, da se za vse vaše živali najde kaj zanimivega in predvsem uporabnega. Dobrodošli k brskanju po naših spletnih poličkah!

Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Iskanje po spletni trgovini za male živali s pomočjo oznak
Naprej
Pasje ovratnice, povodci in oprsnice Matis pet