Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Iskanje po spletni trgovini za male živali s pomočjo oznak

Iskanje po spletni trgovini

Iskanje po spletni trgovini za male živali je po novem še lažje, saj smo ustvarili skupine izdelkov glede na posebne oznake.

Izdelki in hrana za pse so po novem razdeljeni tudi glede na starost psa in velikost pasme

Izdelki za pse v naši trgovini so zdaj označeni glede na starost ali velikost psa. V pomoč naj vam bodo spodnje povezave, ki jih najdete tudi v menijih na prvi strani naše spletne trgovine. Na njih so zbrani točno določeni izdelki za mladiče, odrasle pse glede na velikost posameznih pasem in za starejše pse.

Iskanje izdelkov za pse glede na najljubši okus pasje hrane

Pasja hrana pa se razlikuje glede na okuse oziroma glede na vsebnost različnih vrst mesa, ki jih pasji briketi vsebujejo. Da boste v naši spletni trgovini lažje našli želeni okus pasje hrane, vam svetujemo, da si pomagate z iskalnikom po naši spletni strani. V iskalnik (označen je z lupo) po strani vtipkajte besede kot so – piščanecjagnjetinasvinjinatunalososribazajec ipd. in med rezultati se vam bodo prikazale hrane s temi sestavinami.

Iskanje izdelkov za mačke – glede na starostno obdobje

Izdelkom za mačke smo namenili tri posebne oznake, ki naj vas preko povezav vodijo do izbranih izdelkov za vaše muce:

Iskanje izdelkov za pse in mačke glede na potrebe

Izdelki v trgovini za male živali so označeni v različne skupine tudi glede na različne situacije ali posebne potrebe, ki jih imajo živali in njihovi skrbniki:

 • Potovanje malih živali: Vse za prevoz malih živali na enem mestu. Od transporterjev in kletk za avto ter letalo ali vlak, oprsnice za avtomobile, mreže za avto in druga drobna oprema, ki jo potrebujete na poti s psom.
 • Okrevanje malih živali: Izdelki za pomoč pri okrevanju živali po operaciji, poškodbi, bolezni ali v primeru posebnih potreb malih živali.

Dodali smo tudi pomembna področja iz življenja mačk in psov, ki skrbnikom olajšajo nakup izdelkov za male živali v naslednjih sklopih:

 • Za pse:
  • Šolanje psa: Izdelki za šolanje psov, ki vam bodo pomagali pri vzgoji psov doma in v pasji šoli.
  • Pasji zobje: Izdelki za zdrave pasje zobe, čiščenje, nego in ohranjanje zdravja pasje ustne votline.
 • Za mačke:
  • Mačje vedenje: Izdelki za mačke, ki spodbujajo mačke k lepšemu vedenju ali odpravljajo problematično vedenje mačk. Če vaša mačka praska pohištvo, potrebuje zanimiv mačji praskalnik. Če se vaša mačka se neprimerno obnaša, potrebuje mačje igrače z mačjo meto.
  • Mačje stranišče: Izdelki, ki jih potrebuje mačka za opravljanje male in velike potrebe. Znano je namreč, da so mačke izredno čiste živali in imajo rade čist wc za mačke.

Iskanje izdelkov višjega cenovnega razreda – butik za male živali

Butični izdelki za male živali so posebni izdelki za pse, mačke in druge male živali. Bodisi so izdelani po meri ali pa spadajo v posebno ponudbo izdelkov za hišne ljubljenčke. Med njimi so tudi unikatni izdelki za pse in mačke ter izdelki, ki so izjemni v svojih lastnostih.

Vse izdelke iz ponudbe naše spletne trgovine si lahko ogledate v naših trgovinah po Sloveniji – vabljeni v trgovine ZOO Slonček.

Psi Mačke Akcije in novice

Pusti komentar

Nazaj
Mačja meta – kako deluje na mačke?
Naprej
Izdelki v akciji v spletni trgovini za male živali