Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Filtrirna goba za akvarije

Na zalogi

Modra filtrirna goba za akvarij za mehansko in biološko filtracijo vode velikosti 18 x 12 cm x 6 cm. Na voljo 3 različice: groba, srednja ali fina.

4,50

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Croci

Opis

Filtrirna goba za akvarije Amtra Biocell Blue Foam je modra goba za sladkovoden ali morski akvarij, lahko se uporabljate tudi kot filtracijski material v filtru za ribnik.

  • Modra goba za akvarij je namenjena uporabi v akvariju – mehanska in biološka filtracija vode v akvariju (prestreže umazanijo in grobe delce).
  • Modra filtrirna goba Amtra je velikosti 18 x 12 cm x 6 cm.
  • Filtrirna goba – na voljo so 3 različice modre gobe za akvarije:
    • Groba
    • Srednja
    • Fina

Vsi izdelki za akvarije so na voljo pod zavihkom Akvaristika. Vabljeni tudi v naše poslovalnice ZOO Slonček po Sloveniji, kjer vam bomo svetovali glede vzdrževanja akvarija.

Na živalskem blogu pa svetujemo, kako transportirati ribe iz trgovine domov. Kako skrbeti za akvarij, da se v njem ne nabirajo alge. Kako uporabiti akvarijski filter, da le-ta deluje pravilno. In še veliko drugih tem o akvaristiki. Primerno branje za vse ljubitelje podvodnega sveta in vse, ki se odločate za nakup akvarija.

A3061950 / A3061951 / A3061952

Dodatne informacije

Filtrirna goba

Groba, Srednja, Fina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Filtrirna goba za akvarije”