Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mineralni kamen za hrčke v obliki korenčka

Na zalogi

Mineralni kamen za manjše glodavce v obliki korenčka – obrusi zobe glodavcev, poskrbi za zdrav kožušček in močne kosti. Primeren je za vse manjše glodavce. Na zadnjem delu ima žičko za pritrditev na kletko za glodavce.

1,99

6 na zalogi

Šifra: 81816 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Mineralni kamen za hrčke v obliki korenčka – primeren za glodavce, saj vsebuje naravne minerale za zdrav kožušček in močne kosti glodavcev.

  • Mineralni kamen za hrčka in druge manjše glodavce naravno obrusi zobke.
  • Primeren je za male glodavce.
  • Mineralni kamen ima na zadnjem delu žičko, s katero ga enostavno pritrdimo na kletko za glodavce.
  • Mineralni kamen tehta približno 35 g.

Prehranjevanje glodavcev in oprema za glodavce

Mineralni kamen za hrčke je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

81816

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mineralni kamen za hrčke v obliki korenčka”