Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Plastično kolo za hrčka

Na zalogi

Plastično kolo za hrčka je enostavno PVC kolo s premerom 16 cm, ki se ga zatakne za rešetko kletke za glodavce.

3,50

6 na zalogi

Šifra: 84178 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Plastično kolo za hrčka je oprema za glodavce, ki predstavlja osnovno rekreacijo za hrčke.

Plastično kolo za hrčka

  • Kolo je premera 16 cm in je izdelano iz PVC plastike.
  • Kolo za hrčke se enostavno zatakne na rešetko kletke za glodavce.
  • Kolo za hrčka omogoča odlično rekreacijo hrčkom.

Kolesa za hrčke in druga oprema za male glodavce

Plastično kolo za male glodavce je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Trgovina za glodavce

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

84178

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plastično kolo za hrčka”