Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kovinska žogica – držalo za zelenjavo ali seno

Na zalogi

Priročno kovinsko držalo za zelenjavo in ostale dobrote, ki jih imajo glodavci najraje.

4,99

6 na zalogi

Šifra: 84523 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kovinska žogica za glodavce – priročno kovinsko držalo za zelenjavo, seno in ostale dobrote za glodavce.

  • Držalo enostavno napolnimo s solato, senom ali ostalim dobrotami za glodavce.
  • Kovinsko kroglico premera 8 cm obesimo v kletko.
  • Tako obešena hrana za glodavce je varno umaknjena pred iztrebki in urinom glodavcev.

Kovinska žogica je le eden od izdelkov za glodavce, še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

84523

Dodatne informacije

Teža 0,2000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinska žogica – držalo za zelenjavo ali seno”