Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hišica za glodavce s stopnicami in vijaki za pritrditev na rešetke kletke

Na zalogi

Hišica za male glodavce z vijaki za pritrditev na rešetke kletke za glodavce je hiška iz linije Nature velikosti 31 x 22,5 x 20 cm.

34,99

1 na zalogi

Šifra: 82747 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Hišica za glodavce s stopnicami in vijaki za pritrditev na rešetke kletke iz linije Nature je hiša za glodavce iz naravnega lesa.

  • Hiška za glodavce je približne velikosti 31 x 22,5 x 20 cm.
  • Hišica za male glodavce je čudovit okras v kletki za glodavce.
  • Hiška za hrčke ima dva vijaka za pričvrstitev na rešetke kletke za glodavce.
  • Dostop do hiške ima glodavec preko klančine s prečkami – stopnice iz lesa.
  • Vašemu hrčku bo hiška za glodavce nudila varno zatočišče.

Hišica za glodavce s klančino je le ena od hišic za glodavce. Še več hišic in drugih izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82747

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hišica za glodavce s stopnicami in vijaki za pritrditev na rešetke kletke”