Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mineralni kamen za glodavce z držalom – himalajska sol

Na zalogi

Himalajska sol v obliki kamna za glodavce na držalu obrusi zobke glodavcev in jim zagotovi naravne minerale. Na voljo v velikosti 80 g.

3,94

7 na zalogi

Šifra: 82879 Kategoriji: ,
Kerbl

Opis

Mineralni kamen za glodavce s himalajsko soljo in z držalom oskrbi vašega hišnega ljubljenčka z naravnimi minerali.

  • Kamen z minerali za glodavce naravno obrusi zobe.
  • Primeren je za vse glodavce.
  • Kamen iz himalajske soli za glodavce ima držalo, s katerim ga enostavno pritrdimo na rešetko kletke za glodavce.
  • Držalo za mineralni kamen se prilega vsem standardnim meram kletk.
  • Kamen je na voljo v velikosti 80 g.

V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi modeli mineralnih kamnov za glodavce, najdete jih v kategoriji Glodavci. Na voljo je tudi kategorija Hrana za glodavce. Vabljeni, da natančno raziščete ponudbo spletne trgovine za male živali.

Med opremo naše kategorije za glodavce boste lahko izbirali med naslednjimi izdelki – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Natančneje – stranišča za zajčke, napajalniki za velike ali male glodavce, kletke za hrčke, hiške za hrčke ali krtače za glodavce, kletke za zajčka. Igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev so na voljo poleg še drugih izdelkov za glodavce.

Vse izdelke iz ponudbe za glodavce si je mogoče ogledati v živo v naših poslovalnicah po Sloveniji – trgovine ZOO Slonček. Osebje vam bo svetovalo, če boste potrebovali nasvet glede primernega prehranjevanja hrčkov, zajčkov, morskih prašičkov ali kuncev oziroma nege glodavcev. Nekaj nasvetov si lahko preberete na našem živalskem blogu.

82879

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mineralni kamen za glodavce z držalom – himalajska sol”