Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hiška za glodavce z ukrivljeno streho Nature

Na zalogi

Hiška za glodavce z ukrivljeno streho Nature je hišica za glodavce iz naravnega lesa, na voljo v dveh velikostih: večja 40 x 25 x 25 cm in manjša 30 x 20 x 20 cm.

24,3631,99

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Hiška za glodavce z ukrivljeno streho Nature je hišica za glodavce iz naravnega lesa.

  • Hiša za glodavce je izdelana iz naravnega lesa.
  • Hišica ima zanimivo obliko z rahlo ukrivljeno streho.
  • Zajčja hišica je čudovit okras v kletki za glodavce.
  • Vašemu zajčku bo hiška za glodavce (zajčke, kunce, morske prašičke) nudila varno zatočišče.

Hiša za zajčke je na voljo v dveh velikostih:

  • večja hiška za večje glodavce je približne velikosti 40 x 25 x 25 cm.
  • manjša hišica za manjše glodavce je velika približno 30 x 20 x 20 cm.

Hiška za glodavce z ukrivljeno streho je le ena od hišic za zajčke, kunce ali morske prašičke. Še več hišic in drugih izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82757 / 82758

Dodatne informacije

Teža 1.0000 kg
Velikost hiške za glodavce

večja: 40 x 25 x 25 cm, manjša: 30 x 20 x 20 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hiška za glodavce z ukrivljeno streho Nature”