Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Igralnica za hrčke s tunelom Nature

Na zalogi

Igralo za hrčke iz naravnega lesa je približne velikosti 40 x 12 x 10 cm. Igralnica je namenjena igri hrčkov v kletki za glodavce.

20,99

2 na zalogi

Šifra: 82786 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Igralnica za hrčke s tunelom Nature je hiša za glodavce iz naravnega lesa s tunelom – grad za hrčke.

  • Igralo za hrčke je izdelano iz naravnega lesa.
  • Tuneli z luknjami so speljani na različne smeri.
  • Hiška za manjše glodavce je približne velikosti 40 x 12 x 10 cm.
  • Igralnica je namenjena igri hrčkov v kletki za glodavce.

Hišica za glodavce z luknjami in tuneli je le ena od hišic za hrčke. Še več hišic in drugih izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82786

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Igralnica za hrčke s tunelom Nature”