Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Krmilnik za glodavce iz lesa

Na zalogi

Krmilnik za zajčke, morske prašičke, kunce in druge glodavce je leseno korito za krmo za prehranjevanje več glodavcev hkrati, dimenzije 28 x 10 x 10 cm.

8,99

2 na zalogi

Šifra: 81807 Kategorije: , ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Krmilnik za glodavce iz lesa je korito za krmo za več glodavcev izdelano iz naravnega lesa.

  • Krmilnik za zajčke je izdelan iz neobdelanega lesa.
  • Korito za glodavce je dimenzij 28 x 10 x 10 cm.
  • Lesen krmilnik za glodavce je čudovit okras v kletki za glodavce.
  • Vašemu zajčku bo posoda za glodavce (zajčke, kunce, morske prašičke) nudila dostop do hrane iz dveh strani.
  • Korito za hrano omogoča prehranjevanje več glodavcev hkrati – saj imajo več prostora in lažji dostop do hrane za glodavce.

Oprema za glodavce

Krmilnik za glodavce iz naravnega in neobdelanega lesa je le en od izdelkov za zajčke, morske prašičke, kunce, deguje, skakače ips. Še več hišic in drugih izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

81807

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krmilnik za glodavce iz lesa”