Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Most za hrčke – hišica iz vej za manjše glodavce

Na zalogi

Most za hrčke je upogljiva hišica iz naravnega lesa za manjše glodavce. Mere: 13 x 21 cm.

6,99

3 na zalogi

Šifra: 84073 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Most za hrčke je hišica v obliki mostička iz naravnega lesa za manjše glodavce – hrčke.

  • Most je sestavljen iz naravnih lesenih vejic – naravni les.
  • Mostiček je lahko skrivališče za hrčke in druge manjše glodavce.
  • Hišica – most je upogljiv.
  • Na voljo je ena velikost mostička za manjše glodavce – 13 x 21 cm (v obliki tunela je premera 3,5 cm).

Še več izdelkov za glodavce kot je most za hrčke si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V ponudbi imamo hrano za glodavce ali opremo za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

84073

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Most za hrčke – hišica iz vej za manjše glodavce”