Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Lesena klop za hrčke in male glodavce Nature

Na zalogi

Lesena klop za malega glodavca je okras za kletko. Lesena oprema za glodavce je dimenzij 18 x 11 x 12 cm.

10,99

4 na zalogi

Šifra: 82861 Kategoriji: , Oznaka:
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Lesena klop za hrčke in za male glodavce je oprema za kletke glodavcev, na kateri hrčki lahko počivajo in radovedno pogledujejo naokrog.

  • Klop je izdelana iz naravnega lesa.
  • Klopica za hrčke iz lesa se lahko uporablja kot sedišče.
  • Lesena notranja oprema za glodavce je dimenzij 18 x 11 x 12 cm.

Še več izdelkov za glodavce kot je lesena klop za hrčke in male glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V ponudbi imamo tudi hrano za glodavce ali opremo za glodavce.

Oprema za manjše glodavce

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo različne izdelke za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah med opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih izdelkov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82861

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesena klop za hrčke in male glodavce Nature”