Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Lesena polica za kletko za glodavce

Na zalogi

Lesena terasasta polica za glodavce je primerna za vse standardne kletke za glodavce. Hitro in enostavno se jo pritrdi na rešetke s priloženimi vijaki.

8,99

5 na zalogi

Šifra: 81810 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Lesena polica za kletko za glodavce je terasa za glodavce, ki je primerna za vse standardne kletke za glodavce.

  • Polička za kletko za glodavce je izdelana iz naravnega lesa in pritrjena s kovinskimi elementi.
  • Polica se poda v standardne kletke za glodavce.
  • Tanka polica za glodavce ima mere: 30 x 20 cm.
  • Terasa za glodavce je primerna je glodavce (podgane, deguji, činčile, zajci, kunci, morski prašički, miške …).
  • Pritrjevanje police je enostavno – s priloženimi vijaki.
  • Nudi dodaten prostor v kletki in možnost počitka, spanja za vašega glodavca.

Oprema za glodavce

Lesena polička je le eden od izdelkov za glodavce. Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci. V naši ponudbi imamo opremo za glodavce in hrano za glodavce. V naboru naše spletne ponudbe imamo na spletnih poličkah na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke. Podoben razpon izdelkov velja tudi za ptice.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

81810

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesena polica za kletko za glodavce”