Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mehkožičnata krtača za glodavce s čistilnim glavničkom – 16/6 cm

Na zalogi

Mehkožičnata krtača za glodavce s čistilnim glavničkom je primerna za krtačenje in pobiranje odmrle dlake glodavcev. Krtača ima dolžino 16 cm, širina krtače je 6 cm. Priložen čistilni glavnik.

7,99

6 na zalogi

Šifra: 81824 Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Mehkožičnata krtača za glodavce Premium Care s čistilnim glavničkom je primerna za negovanje dlake glodavcev (zajčkov, kuncev, morskih prašičkov … večjih glodavcev).

  • Mehkožičnata krtača je primerna za krtačenje in pobiranje odmrle dlake glodavca.
  • Krtača ima dolžino 16 cm, širina krtače je 6 cm.
  • Priložen je čistilni glavnik za lažje čiščenje.
  • Krtača ima mehke kovinske ščetine, ki so na koncu rahlo ukrivljene.
  • Krtača ima ergonomski ročaj, ob straneh so gumijaste letvice za boljši oprijem.

Mehkožičnata krtača za glodavce in vse izdelke za glodavce iz naših spletnih polic si lahko ogledate v naši spletni trgovini v kategoriji Glodavci pod posebnim zavihkom Oprema za glodavce.

Izdelke kvalitetne linije krtač si lahko ogledate tudi v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Tam vam bo naše osebje svetovalo, kakšno krtačo kupiti za optimalno nego vašega ljubljenčka. Veliko nasvetov za nego psov pa lahko najdete tudi med vsebinami našega živalskega bloga. V prispevkih o malih živalih objavljamo nasvete za nego psov, izkušnje pasjih skrbnikov in lastnikov, njihove dogodivščine. In nasvete, kako skrbeti za pse in se ukvarjati z njimi. Na blogu objavljamo tudi novosti iz naše ponudbe izdelkov za male živali, še posebej za pse in mačke, pa tudi za glodavce in ptice ter izdelke za teraristiko in akvaristiko.

81824 (81941 / 81951)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mehkožičnata krtača za glodavce s čistilnim glavničkom – 16/6 cm”