Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Posladek za glodavce z zelišči in žiti Herb Man

Na zalogi

Poslastica za glodavce z zelišči in žiti – zeliščni mož Herb Man je iz naravnih materialov, brez umetnih arom, brez dodanega sladkorja, brez barvil in konzervansov. Dimenzije priboljška za glodavce so 13 x 7 cm, teža 70 g.

4,79

7 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Posladek za glodavce z zelišči in žiti Herb Man spada med opremo za glodavce, ki je izdelana iz naravnih materialov in prijazna do živali.

  • Zeliščni posladek za hrčke je iz sušenih zelišč, žitaric in naravnega lesa.
  • Zeliščni mož je užiten.
  • Poslastica je brez umetnih arom, brez dodanega sladkorja, brez barvil in konzervansov.
  • Dimenzije priboljška za glodavce so 13 x 7 cm, teža 70 g.

Native Snacks so naravni, prvovrstni in kakovostni prigrizki za glodavce, ki spodbujajo naravno obrabo zob. Priboljški za glodavce so narejeni iz zelišč, cvetnih listov, zelenjave in zrnja brez dodatka sladkorja, arom, barvil ali konzervansov. Kakovost, narejena iz najboljših, nemško pridelanih sestavin za vaše glodavce!

Posladek za glodavce z zelišči in žiti Herb Man ima družbo – Vegetable Lady.

Poslastica – možicelj je primeren za male ali večje glodavce in je le eden od naravnih izdelkov iz naše ponudbe. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za glodavce. Našli jih boste v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe naše spletne trgovine imamo na voljo naslednje kategorije izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo našega nabora za glodavce boste lahko izbirali med številnimi izdelki za hrčke, zajčke, izdelki so primerni tako za velike ali male glodavce. Med izdelki so tudi igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugega.

Koristne vsebine

Nasvete za oskrbo malih živali – v naboru prispevkov glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov in novosti. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82867

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Posladek za glodavce z zelišči in žiti Herb Man”