Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Tunel iz sena za hrčke

Na zalogi

Tunel za hrčke iz sušene trave velikosti 18 x 10 x 10 cm.

6,49

3 na zalogi

Šifra: 83968 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Tunel iz sena za hrčke spada med opremo za glodavce.

  • Tunel je iz sušene trave in ima luknje, skozi katere lahko hrček prehaja.
  • Tunel je uporaben kot zatočišče, gnezdo ali igralo za hrčke ali miške.
  • Tunel je užiten.
  • Tunel za hrčke je dimenzij 18 x 10 x 10 cm.

Tunel za hrčke iz sena za male glodavce je le eden od izdelkov iz naše ponudbe. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za glodavce. Našli jih boste v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe naše spletne trgovine imamo na voljo naslednje kategorije izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo naše kategorije Glodavci boste lahko izbirali med številnimi izdelki za hrčke, za zajčke, izdelki so primerni tako za velike ali male glodavce. Med izdelki so tudi igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugega.

Nasvete za oskrbo malih živali, v skupini glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje..

83968

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tunel iz sena za hrčke”