Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Vata za glodavce iz konoplje

Na zalogi

Vata za glodavce je izdelana iz naravnega materiala – 100% konoplje, primerna za gnezdenje glodavcev. Pakiranje 30 g.

2,19

7 na zalogi

Šifra: 82743 Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Vata za glodavce je izdelana iz naravnega materiala – 100% konoplje.

  • Volna za hrčke je narejena iz 100% konoplje.
  • Je naravni material za gnezdenje glodavcev – hrčkov ipd.
  • Vato za glodavce lahko odložite na kompost, saj je material popolnoma organski.
  • Za vato je značilno toplotno uravnavanje.
  • Če vaš hišni ljubljenček vato poje, ne bo imel težav, saj je material užiten in popolnoma prebavljiv.
  • Material za gnezdenje – vata iz konoplje za glodavce je na voljo v pakiranju 30 g.

Še več izdelkov za glodavce si lahko ogledate v kategoriji Glodavci, kjer imamo na voljo hrano za glodavce ali opremo za glodavce.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov: oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo v kategoriji glodavci boste izbirali med konkretnimi izdelki: hiške za hrčka, kletke za hrčke, stranišča za zajčke, napajalnik za glodavce. Krtače za glodavce, mineralni kamni za glodavce, kletke za zajčke. Igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugega. Na spletnih poličkah naša spletna trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

Nasvete za oskrbo malih živali, med njimi so glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.) ena obsežnejših skupin, objavljamo na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

82743

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vata za glodavce iz konoplje”