Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Žogica za glodavce iz vej vrbe

Na zalogi

Manjša žoga za glodavce iz vej vrbe je kroglica premera 9 cm in jo lahko obesimo v kletko za glodavce. Glodavcem zagotavlja zdravo brušenje zob.

3,99

5 na zalogi

Šifra: 81767 Kategoriji: , Oznaka:
Kerbl

Opis

Žogica za glodavce iz vej vrbe je oprema za kletko glodavcev.

Žogica za glodavca iz naravnih materialov

  • Žoga za glodavce Willow je izdelana iz naravnih materialov.
  • Veje vrbe so spletene v kroglico premera 9 cm.
  • Žogica za glodavce je oblikovana tako, da lahko njeno votlo notranjost napolnite z majhnimi koščki hrane ali dodate prigrizke za glodavce.
  • Žoga iz vrbe je varna igrača za glodavce, saj nima kovinskih in plastičnih delcev.
  • Žoga za glodavce je užitna, zajčkom, kuncem in drugim glodavcem zagotavlja zabavo.
  • Kroglica iz vrbe skrbi za zdravo brušenje zob glodavcev.

Trgovina za glodavce – igrače za glodavce

Žogica za glodavce je primerna za male ali velike glodavce je le eden od izdelkov iz naše ponudbe. V naši spletni trgovini so na voljo tudi drugi izdelki za male in velike glodavce. Našli jih boste v kategoriji Glodavci med opremo za glodavce. V naboru ponudbe naše spletne trgovine imamo na voljo pester nabor kvalitetnih izdelkov – oprema za hrčke, oprema za morske prašičke, oprema za zajčke, oprema za kunce. Med opremo naše kategorije za glodavce boste lahko izbirali med številnimi izdelki za hrčke, za zajčke ali kunce. Med izdelki so tudi igrače za glodanje in brušenje zobkov glodavcev in še veliko drugih izdelkov.

Nasvete za oskrbo malih živali, ki jih objavljamo pod rubriko male živali – glodavci (zajčki, hrčki, morski prašički, kunci ipd.), si lahko preberete na našem živalskem blogu. Vabljeni k prebiranju nasvetov. Lahko pa obiščete katero od naših poslovalnic trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega glodavca. Da bo vaš glodavec živel zadovoljno življenje.

81767

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Žogica za glodavce iz vej vrbe”