Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Žogica za priboljške za glodavce

Na zalogi

Žoga za poslastice je plastična žogica za glodavce premera 7 cm, v katero sodijo priboljški za glodavce.

5,55

5 na zalogi

Kerbl

Opis

Žogica za priboljške za glodavce je namenjena zabavi glodavcev.

  • Žogica z odprtino je izdelana iz kakovostne plastike.
  • Odprtina za priboljške v žogici se poljubno prilagaja – lahko se poveča ali pomanjša.
  • Žogico je enostavno napolniti.
  • Med premikanjem priboljški padajo skozi odprtino iz žogice.
  • Žogica je igrača za glodavce, ki zaposli vašega hišnega ljubljenčka.
  • Žogica za glodavce ima premer 7 cm.
  • Žogica za priboljške je na voljo v kombinaciji modre in oranžne barve.

Žogica za priboljške za glodavce je igrača za glodavce, ki so radi nagrajeni tudi s slastnimi priboljški. Druge izdelke za glodavce v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Glodavci. Še veliko drugih izdelkov za vaše glodavce lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam.

V naboru spletne ponudbe imamo na voljo naslednje skupine izdelkov za male in velike glodavce. Prebrskajte po naših policah in poiščite opremo za hrčke, opremo za morske prašičke, opremo za zajčke, opremo za kunce. Številni izdelki so namenjeni glodanju in brušenju zobkov glodavcev, na voljo pa je še veliko drugih priboljškov. Na spletnih poličkah naša trgovina ponuja tudi različne hrane. Na voljo hrana za glodavce, hrana za hrčke, hrana za morske prašičke, hrana za kunce in hrana za zajčke.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje skrbnikov malih živali. Obveščamo tudi o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

81794

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Žogica za priboljške za glodavce”