Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mačji wc Cathy F

Na zalogi

Stranišče za muce Cathy F je zaprt mačji WC z nihajnimi vrati, na voljo v modro-beli barvi.

21,99

15 na zalogi

Šifra: 81692 Kategoriji: , Oznaki: ,
Kerbl

Opis

Mačji wc – stranišče za mačke Cathy F je zaprt mačji WC z vrati v modro-beli barvni kombinaciji.

Mačji wc – zaprto mačje stranišče

  • Stranišče za mačke ima nihajna vratca in ročaj za lažje prenašanje.
  • Stranišče za muce ima filter za mačji wc – ogleni filter preprečuje prehajanje smrada iz wc-ja v prostor.
  • WC za mačke – dimenzije so 56 x 40 x 40 cm.
  • Stranišče za mačko je na voljo z modrim spodnjim delom in belim zgornjim delom.

Kako mačke navaditi na uporabo mačjega stranišča?

Kot skrbnik mačke morate poskrbeti, da je mačje stranišče dovolj veliko za vašo mačko, da ima vsaka mačka pri hiši svoj wc za mačke in da je njeno stranišče vedno čisto. Vse o mačjih straniščih smo zapisali na posebni strani MAČJE STRANIŠČE. Tu so podana navodila, kako izbrati primerno stranišče za mačko glede na obliko in velikost ter s kakšnim posipom za mačji wc ga napolniti. Na strani so zbrani tudi vsi izdelki, ki jih potrebujete za vzdrževanje čistoče mačjega stranišča.

Mačji wc – mačja stranišča v trgovini za mačke

Mačji wc in druga oprema za mačja stranišča (lopatka ipd.) so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

Mačja stranišča in druga oprema za mačke ter nasveti za nego mačk

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

81692

Dodatne informacije

Teža 0,5000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mačji wc Cathy F”

Morda vam bo prav tako všeč…