Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Kotni mačji praskalnik Zirkonia – 130 cm

Na zalogi

Kotni mačji praskalnik Zirkonia višine 130 cm je sestavljen iz polic, ležišč in mačje votline za nešteto možnosti za igro, zabavo in počitek.

129,99

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kotni mačji praskalnik Zirkonia je sestavljen iz polic, ležišč in mačje votline. Stebri so oblečeni z vrvjo iz sisala in so namenjeni brušenju mačjih krempljev. Vaši muci tako mačje drevo ponuja nešteto možnosti za igro, zabavo in počitek.

Kotni mačji praskalnik Zirkonia – lastnosti

 • Veliko mačje drevo je oblikovano tako, da ga lahko postavimo v kot sobe.
 • Drevo za mačke ima dve polici za počitek, eno je okroglo in na vrhu, drugo pod njim je polkrožno.
 • Pod obema odprtima ležiščema je v sredini mačja votlina z odprtino, v njej je mačje skrivališče, v katerem mačka počiva.
 • Na ležišči mačjega drevesa so pritrjene miške na vrvici.
 • Vogalni praskalnik – velikost osnovne plošče je 50 x 50 cm.
 • Višina mačjega praskalnika je 130 cm.
 • Vogalno mačje drevo ima premer stebrov s sisalom 9 cm.
 • Okrogla postelja na vrhu je premera 35 cm.
 • Polkrožno ležišče je velikosti 30 x 30 cm.
 • Votlina za mačke – brlog ima dimenzije 30 x 30 x 25 cm.
 • Barva praskalnika je bež.

Kotni mačji praskalnik z miškami in drugi razgibani modeli

Kotni mačji praskalnik je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo. Zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik. Da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom. Mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

81621

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kotni mačji praskalnik Zirkonia – 130 cm”